Laatste nieuws

Informatieochtend voor ouders van nieuwe leerlingen

Op vrijdagochtend 6 april van 9.00-10.00 uur zetten wij de deuren van onze kleutergroepen weer open voor geïnteresseerde ouders van nieuwe leerlingen. Bent u benieuwd naar de inhoudelijke uitgangspunten van ons onderwijs en hoe we dat vertalen in het alledaagse werk? Benieuwd naar het werken met combinatiegroepen in groep 1 en 2, naar de inrichting van het bijzondere gebouw, naar onze kinderen, naar de teamleden die er nu werken? Kom dan kijken, luisteren en stel uw vragen.

Lees verder

Stakingsdag

Op woensdag 14 maart gaan medewerkers uit het primair onderwijs in Nederland een dag staken. Op de Piet Hein doet het voltallige team mee aan de staking. Dit betekent dat de school dicht is die dag.

Lees verder

Voorleesdagen

Van 19 maart t/m 23 maart organiseren wij de Voorleesdagen. We beginnen de week met het Voorleesontbijt. Dit jaar vragen we aan alle ouders om hun kinderen een gezellig ontbijtje mee naar school te geven! De kinderen hoeven dus niet thuis te ontbijten. Dit doen we om 8.45 uur gezamenlijk in de klas. De kinderen mogen voor deze gelegenheid in hun pyjama naar school komen.

Lees verder

Herdenking februaristaking

Filmpje van AT5 - Herdenking februaristaking Piet Hein

Het thema van de Februaristaking is dit jaar: 'Wie waren de stakers?'. 77 jaar geleden staakten Amsterdammers tegen de Jodenvervolging. Kinderen van Basisschool Piet Hein maken beeldjes ter nagedachtenis van de stakers. De beeldjes worden tijdens de herdenking op 25 februari meegedragen.

Lees verder