Laatste nieuws

Informatieochtend voor ouders van nieuwe leerlingen

Op vrijdagochtend 17 mei van 9.00-10.00 uur zetten wij de deuren van onze kleutergroepen weer open voor geïnteresseerde ouders van nieuwe leerlingen. Bent u benieuwd naar de inhoudelijke uitgangspunten van ons onderwijs en hoe we dat vertalen in het alledaagse werk? Benieuwd naar het werken in groep 1 en 2, naar de inrichting van het bijzondere gebouw, naar onze kinderen, naar de teamleden die er nu werken? Kom dan kijken, luisteren en stel uw vragen.

Lees verder

Muziekavond in KHL voor groep 4 t/m 8

Op woensdag 22 mei is het weer zover: in het nieuwe KHL krijgen kinderen van groep 4 t/m 8 de mogelijkheid om hun muzikale talent te tonen voor een "echt" publiek. Zang, instrumentaal (of beide), alles mag en kan, zowel solo als in een groepje. Voor de pianisten onder ons:" wij hebben de beschikking over een echte vleugel", dus keyboards en piano's hoeven niet meegenomen te worden. 
Peter Wagenaar is aanwezig om voor de nodige begeleiding te zorgen, als daar behoefte aan is. Het is natuurlijk ook mogelijk om de nodige begeleiding via een MP3 speler af te spelen (niet via een mobiele telefoon).

Lees verder

Start Schoolproject "Landen"

Zoals u van ons gewend bent is er ook dit jaar een school-breed project gepland. Het thema dit jaar is “LANDEN”.

Lees verder

Vakanties en vrije dagen 2018-2019

Eerste Schooldag:

Lees verder