Informatieavond groep 1 t/m 8

Graag nodigen wij u uit voor de informatieavond op

donderdag 5 september van 19.30 uur – 20.30 uur op de Piet Hein.

U wordt om 19.30 uur verwacht in de klas van uw kind.

De groepsleerkracht zal u inwijden in de bijzonderheden van het leerjaar en met u de algemene school- en klassenregels doornemen. U krijgt natuurlijk zelf ook gelegenheid om vragen te stellen.

De ervaring leert dat het voor de ouders een belangrijke en informatieve avond is. De bijzonderheden van dat specifieke leerjaar en van die klas op het gebied van leerstof komen aan de orde, en ook de extra activiteiten, de regels en gebruiken van de klas. Bovendien is het een goed moment als ouders onderling, om de andere ouders van de groep te ontmoeten en de band daarmee op te bouwen of  te versterken. Als u niet komt mist u echt iets!

We sluiten de avond uiterlijk om 20.45 uur af.

Wij kijken ernaar uit om u te vertellen wat er dit schooljaar allemaal staat te gebeuren in de verschillende klassen en hopen dan ook op uw aanwezigheid.

Heel graag tot donderdagavond!

Trix Derriks, directeur