Informatieochtend voor ouders van nieuwe leerlingen

Op vrijdagochtend 2 februari van 9.00-10.00 uur zetten wij de deuren van onze kleutergroepen weer open voor geïnteresseerde ouders van nieuwe leerlingen. Bent u benieuwd naar de inhoudelijke uitgangspunten van ons onderwijs en hoe we dat vertalen in het alledaagse werk? Benieuwd naar het werken met combinatiegroepen in groep 1 en 2, naar de inrichting van het bijzondere gebouw, naar onze kinderen, naar de teamleden die er nu werken? Kom dan kijken, luisteren en stel uw vragen.

Om 9.00 uur beginnen we met een inleiding. Vervolgens bekijken we een informatief en mooi filmpje met indrukken van een doorsnee dag in de groepen 1 en 2. Daarna is er gelegenheid tot vragen stellen en rond te kijken in de vijf kleuterklassen. Wij eindigen circa 10.00 uur. Kent u andere geïnteresseerde ouders, attendeer hen op deze bijeenkomst. U en uw zoon of dochter zijn van harte welkom op de Piet Hein!