Ons team

Basisschool Piet Hein telt 450 leerlingen verdeeld over 17 groepen: 5 groepen 1-2 en vanaf groep 3 telkens 2 parallelklassen. Dit aantal is volgens ons optimaal en het is dan ook niet onze bedoeling om nog verder te groeien.

Ons enthousiast, hecht en hardwerkend team bestaat uit de directeur en adjunct-directeur, 32 leerkrachten, 3 vakleerkrachten voor gymnastiek en artistieke vakken (zang, dans, drama en podiumkunsten), 2 intern begeleiders, een parttime administratief medewerker en een conciërge.

Directie
Directeur van Basisschool Piet Hein is Trix Derriks. Zij wordt daarin ondersteund door Astrid van Dijk, adjunct-directeur en een van de mede-oprichters van de Piet Hein.

Bestuur
Sinds 1 januari 2009 is Basisschool Piet Hein onderdeel van de ABSA-scholengroep. Deze samenwerking met vijf vergelijkbare scholen in IJburg, het Gein en Amsterdam Noord levert zowel financiële, organisatorische als inhoudelijke voordelen op