Ouders over de Piet Hein

Een school kiezen voor uw kind is geen eenvoudige opgave. Uw kind is immers nog jong en misschien is het nog niet helemaal duidelijk wat bij hem of haar past. De ervaringen van andere ouders kunnen u helpen bij die oriëntatie.

Tevredenheidsscore 7.9
Bij het laatste tevredenheidsonderzoek (2012) dat onze school geregeld laat uitvoeren onder ouders, behaalde de Piet Hein een score van 7.9. Landelijk is het gemiddelde een 7.5. De overgrote meerderheid van de ouders (94 procent) zegt zich thuis te voelen op de Piet Hein. Nog eens 94 procent ziet hun kind met plezier naar school gaan en 90 procent is tevreden over de vorderingen die hun kind maakt. De zorg en aandacht voor de leerlingen is het belangrijkste motief om voor de Piet Hein te kiezen.