Lestijden en schooltijden

Schooltijden
De schooltijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:45 uur tot 15:00 uur en op woensdag van 8:45 uur tot 12:30 uur. De school gaat om 8:30 uur open en om 8:40 uur gaat de eerste bel. Ouders worden dan geacht de school te verlaten. Om 8:45 uur gaat de tweede bel en beginnen de lessen.

Overblijven tussen de middag
Overblijven op de Piet Hein is op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Dat gebeurt in 2 groepen: van 11.30 uur tot 12.15 uur (groepen 1 tot en met 3) en van 12.15 uur tot 13.00 uur (vanaf groep 4).
De kinderen eten samen met de groepsleerkracht in de klas. Daarvoor of daarna spelen ze buiten terwijl de leerkrachten pauze houden. Het buitenspelen – of binnen spelen,  tekenen of een DVD kijken bij slecht weer - gebeurt onder toezicht van een vaste groep getrainde overblijfkrachten. Meer informatie over deelname en kosten vindt u onder het kopje: Over Piet Hein: Kosten

Naschoolse Opvang?
Organisaties als Partou KinderopvangSmall Steps en Small Villa verzorgen de naschoolse opvang voor onder andere de Piet Hein. Wilt u van deze opvang gebruik maken, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met deze organisaties. Tijdens het intakegesprek kunnen wij u hier meer informatie over geven. Het is echter raadzaam om uw kind ruim van tevoren aan te melden voor naschoolse opvang.